icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 015 20 30 014

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Delft


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Delft nodig?

Glaspunt staat ook in Delft voor u klaar. Onze glaszetter komt graag naar u toe om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen. We zijn in noodgevallen meestal binnen 30 minuten op locatie. Ondanks onze snelle levertijden kan het toch zijn dat we uw glas niet direct kunnen vervangen. In dat geval plaatsen we een noodvoorziening en bestellen snel uw gewenste glas. We laten u zeker niet met de glasschade zitten. 

Neem nu contact op voor een glaszetter in Delft

Glaspunt Delft heeft glaszetters in de hele omgeving van Delft. Komt u bijvoorbeeld uit Delfgauw, Ypenburg, Rijswijk, Schipluiden, Rodenrijs, Nootdorp, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Scheveningen of ergens anders in de omgeving Delft? Ook dan zijn wij snel ter plaatse om uw ruiten te vervangen.

Bespaar op uw energiekosten met Hoog Rendement dubbel glas

Het laten aanbrengen van hoogwaardig dubbel glas in uw woning zorgt direct voor meer comfort. Maar misschien nog wel belangrijker: u verduurzaamt uw huis waardoor het minder energie verbruikt. Uw woning stijgt in waarde en u bespaart tegelijkertijd op de energierekening. Een goed rendement voor uw welbehagen én voor uw investering! Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan huis. We adviseren u graag ter plaatse over het beste dubbel glas voor uw situatie.

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Delft

Sterke punten website en service: "De glaszetter was snel ter plaatse, ik schrok een beetje van de prijs toen ik de factuur kreeg, echter belde Glaspunt mij snel nadat ik hierover mailde. Medewerkster was zeer coulant en gelukkig tot een goede oplossing gekomen."

over Glaspunt Pijnacker

Soort werkzaamheden: Hal voorzien van matglas

Sterke punten website en service: "Ruime keuze aan glas"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Aanbrengen van isolatieglas waar enkel glas in zat.

Sterke punten website en service: "Alles naar wens"


Waarom Glaspunt Glashandel Delft?

Glaspunt staat voor service, kwaliteit en snelheid in de hele regio Haaglanden. En dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we alleen de meest vakkundige en ervaren glaszetters die we op pad sturen om u te komen helpen. We hebben een 24 uurs service wat inhoudt dat u ons altijd kunt bereiken; dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. We geven 15 jaar garantie op het glas en de montage om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw beglazing. Daarnaast profiteren we met onze glashandel van een ruim assortiment aan glas met alle soorten die u zich kunt bedenken. En dat alles met een zeer snelle levertijd!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ga verkleuring van uw interieur tegen met glas.

U kent het wel, zet een foto in de vensterbank en na een tijdje begint deze flink te verkleuren. Maar wist u dat dit ook kan gebeuren met de rest van uw interieur? De UV straling van het zonlicht is de boosdoener hiervan. Glaspunt heeft speciaal glas die verkleuring door UV starling tegen gaat. Tussen het glas zit een speciale folie geperst die de UV straling tegenhoudt. Het gelaagde glas is letselveilig en tevens samen te stellen in dubbel glas of HR++ glas.

Gelukkige klanten

Enkelglas woonkamer

Mevrouw Capteijn uit Delft

Door een ongelukje is het raampje linksonder gesneuveld, deze is met behulp van stopverf vervangen. Mevrouw verft binnenkort het hele kozijn in een nieuwe kleur, dus het kleurverschil met het stopverf is daardoor niet langer zichtbaar.

Letsel veilig glas

Gymzaal Delft uit Delft

Waarschijnlijk was iemand in deze gymzaal zeer fanatiek aan het sporten en is wellicht een bal tegen deze ruit geschoten waardoor een breuk ontstond. Onze glaszetter heeft de ruit vervangen met gelaagd letselveilig isolatieglas. In een gymzaal waar fanatiek gesport wordt en ballen soms alle kanten op schieten en vaak veel kinderen aanwezig zijn, is letselveilig glas zeer belangrijk. Dit gelaagde glas kan veel letsel voorkomen mocht het in de toekomst breken.

Glasschade door wind in deur

Mevrouw Nijmans uit Delft

Soms kan de wind een deur zo hard laten open- of juist dichtslaan, dat het glas erin breekt. Dit overkwam ook mevrouw Nijmans uit Delft. Mevrouw wilde dat dit in de toekomst liever niet weer zou gebeuren en heeft daarom gelaagd veiligheidsglas laten plaatsen. Dit glas is niet alleen sterker, maar mocht het glas in de toekomsr per ongeluk weer breken dan blijven de scherven aan het gelaagde folie plakken. Daardoor is het ook een stuk veiliger.

Meer tevreden klanten zien?

-->