Auteur:

Glaspunt Gouda

Heeft u schade aan uw ruit? Dat kan simpel worden opgelost door een telefoontje te plegen naar Glaspunt Gouda. Onze glaszetter zal een noodruit voor u installeren en onmiddellijk een nieuwe glasplaat met uw speciale voorkeuren bestellen. Natuurlijk hoeft u deze keuze niet alleen te maken en zal onze glaszetter u daar dan ook graag in adviseren en helpen. U kunt zichzelf ook oriënteren naar glassoorten op onze website. U kunt er van uit gaan dat wij met het beste glasmerk te werk zullen gaan. 

Meer dan 25 jaar ervaring
15 jaar garantie op dubbel glase
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Figuurglas

Dit doorschijnend glas is blank of gekleurd met een patroon. Dit soort glas kan eigenlijk altijd wel worden toegepast in isolatieglas. Wilt u graag figuurglas? Dan hebben wij hier meerdere soorten van in de aanbieding. Deze soorten figuurglas hebben natuurlijk allemaal verschillende vormen, kleuren, en structuren. 

Fabricage figuurglas

Bij het produceren van figuurglas wordt er in principe het patroon in het glas gedrukt. Dit gebeurt door het glas door twee stalen rollen door te voeren. Deze patronen zijn handmatig in de stalen rollen gegraveerd. Dit proces gebeurt rollend door een oven. Gelijk hierna worden de rollen op een glasband door een koeltunnel gehaald, waardoor de temperatuur geleidelijk naar een normale temperatuur wordt gebracht. Als dit proces te snel gebeurt, dan barst het glas. Hierna wordt het glas nog gecontroleerd, en automatisch op de standaard afmetingen gesneden. Dan kan het worden verzonden naar bestemming. 

Boek direct uw glaszetter in Gouda

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment
 

Rachelle Schouten over Glaspunt Gouda:
Soort werkzaamheden: Ivm buitensluiting heeft de monteur mijn deur open gemaakt.
"Snelle service!"

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Gouda
Bel 0800-0003

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Gouda
Bel 0800-0003

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!