icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Gouda


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Erkende glaszetters van Glaspunt Gouda

Heeft u schade aan uw ruit? Dat kan simpel worden opgelost door een telefoontje te plegen naar Glaspunt Gouda. Onze glaszetter zal een noodruit voor u installeren en onmiddellijk een nieuwe glasplaat met uw speciale voorkeuren bestellen. Natuurlijk hoeft u deze keuze niet alleen te maken en zal onze glaszetter u daar dan ook graag in adviseren en helpen. U kunt zichzelf ook oriënteren naar glassoorten op onze website. U kunt er van uit gaan dat wij met het beste glasmerk te werk zullen gaan. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Figuurglas in ons assortiment

Dit doorschijnend glas is blank of gekleurd met een patroon. Dit soort glas kan eigenlijk altijd wel worden toegepast in isolatieglas. Wilt u graag figuurglas? Dan hebben wij hier meerdere soorten van in de aanbieding. Deze soorten figuurglas hebben natuurlijk allemaal verschillende vormen, kleuren, en structuren. 

Fabricage figuurglas

Bij het produceren van figuurglas wordt er in principe het patroon in het glas gedrukt. Dit gebeurt door het glas door twee stalen rollen door te voeren. Deze patronen zijn handmatig in de stalen rollen gegraveerd. Dit proces gebeurt rollend door een oven. Gelijk hierna worden de rollen op een glasband door een koeltunnel gehaald, waardoor de temperatuur geleidelijk naar een normale temperatuur wordt gebracht. Als dit proces te snel gebeurt, dan barst het glas. Hierna wordt het glas nog gecontroleerd, en automatisch op de standaard afmetingen gesneden. Dan kan het worden verzonden naar bestemming. 

 

over Glaspunt Gouda

Soort werkzaamheden: Ruitschade herstellen

Sterke punten website en service: "De schade is goed veiliggesteld en uiteindelijk ook nieuwe ruit netjes in gezet. Tevreden over de vriendelijke glaszetter en werkzaamheden."

over Glaspunt Bodegraven

Soort werkzaamheden: Dakraampje+ glas gemaakt

Sterke punten website en service: "Heel prettig, werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer er een monteur vrij kwam. Nog de zelfde was alles ondanks de storm weer gerepareerd door een uiterst vriendelijke monteur."

over Glaspunt Gouda

Soort werkzaamheden: Glas in tuinkas vervangen

Sterke punten website en service: "Prima geregeld. Ruitenreiniger gekregen als presentje. "


Gelukkige klanten

Scheur in dubbelglas

M. van Elburg uit Gouda

In Gouda is bij meneer van bergen het dubbelglas gescheurd. Gelukkig was meneer verzekerd voor glasschade. Onze glaszetters hebben na het inmeten een nieuwe dubbel glas ruit geplaatst. Omdat de ruit zeer laag zit, moet volgens de norm een gelaagde ruit in het kozijn. Een gelaagde ruit is extra veilig, omdat er tussen de twee glazen een (niet-zichtbare) folie is geplakt. Wanneer de ruit zou breken blijven de scherven aan het folie kleven. 

Inbraakschade herstelt

Yildirim uit Gouda

In Gouda had meneer Yildirim last van ongewenst bezoek. Onze monteur is gelijk ter plaatse gekomen om een noodvoorziening te plaatsen. Op die manier wordt de situatie veiliggesteld. Nadat het op maat gemaakte HR+ glas in het magazijn binnen was, heeft onze monteur de noodvoorziening vervangen voor het juiste glas. Wilt u niet in dezelfde situatie terechtkomen? Met inbraakwerend glas maakt u het inbrekers een stuk moeilijker.

Garage enkelglas

De heer Kruiswijk uit Gouda

Tijdens het klussen was de ladder tegen de garagedeur gevallen, met als gevolg een gebroken ruit. Onze glaszetters hebben standaard enkelglas altijd op de bus staan, dus in de meeste gevallen kunnen we meteen de ruit op maat snijden en plaatsen.

Meer tevreden klanten zien?

-->