icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0341 79 46 33

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Harderwijk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Harderwijk, uw partner in glas

Als u glasschade heeft, hoeft dit niet alleen te betekenen dat u kapotte beglazing heeft. Wij zijn ook uw partner bij lek glas of glasisolatie. Wat het ook is, Glaspunt Harderwijk kan u snel en efficiënt te hulp schieten. Onze specialisten snijden het glas precies op maat, of bestellen uw glas in de juiste samenstelling en afmeting. Gaat het wel om uw ruit, dan zullen wij, wanneer het glas niet op voorraad is, een noodruit plaatsen totdat er een nieuwe beschikbaar is.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Figuurglas voorkomt inkijk

Het is natuurlijk heel vervelend als mensen steeds bij u naar binnen kunnen kijken. Wij begrijpen dat u op uw privacy gesteld bent en deze inkijk zoveel mogelijk tegen wilt gaan, zonder dat het uw eigen zicht naar buiten belemmerd. Wij hebben gelukkig verschillende methodes om u hierbij te kunnen helpen.

Zo kunt u kiezen voor gefigureerd glas. Dit houdt in dat dit glas is bedrukt met een motiefje, bobbeltjes, strepen, krassen of een ander soort patroon. U heeft wel keuze uit meer dan 100 soorten en kleuren. Het hangt natuurlijk af van het soort motief dat u kiest wat de inkijk zou kunnen beperken. Ook kan dit soort glas een isolerende functie hebben. Matglas is ook een optie. Het spreekt voor zich dat deze een matte uitstraling heeft. Deze soorten glas kunnen ook in dubbelglas worden verwerkt. 

Zonwerend glas

Heeft u veel last van schittering door de zon? Dan kunt u kiezen voor zonwerend glas. U gaat gegarandeerd plezier beleven aan dit glas in de zomer, maar ook op zonnige winterdagen wanneer de zon erg laag staat. Er zijn verschillende soorten zonwerend glas, wilt u weten wat het beste past in uw situatie? Neem dan contact met ons op!

Werkgebied

Glaspunt is actief in de hele provincie, van Harderwijk tot Winterswijk.

over Glaspunt Harderwijk

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Snel antwoord e-mail Vriendelijke personeel "

over Glaspunt Harderwijk

Soort werkzaamheden: Reparatie Enkele ruit

Sterke punten website en service: "Fijn dat een enkele ruit zo snel op maat kon worden gemaakt. Ik dacht dat het meer tijd zou kosten om dat het op de eerste etage was. Het was ook nog eens de slaapkamer van mijn zoon dus wilde ik graag snel gemaakt hebben. In ruim een uur was het al gepiept. "

over Glaspunt Harderwijk

Soort werkzaamheden: Huis van dubbelglas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft onze hele woning voorzien van HR++ glas. Vakkundige glaszetters en een snelle service. "


Gelukkige klanten

Enkel glas ruit stuk

Meneer van Someren uit Harderwijk

Een enkel glas ruit van deze woning in Harderwijk is stuk gegaan. In de ruit zat een groot gat. Onze glaszetter is naar de locatie gereden en heeft de schade opgenomen. Omdat het een enkel glas ruit betreft, kon de glaszetter de schade direct op locatie verhelpen. Met behulp van een ladder was de schade in een mum van tijd hersteld!

Ruit met lekslag vervangen

Familie Knaapen uit harderwijk

Een ruit van deze woning in Harderwijk was lek geslagen. De glaszetter heeft de ruit ingemeten en een nieuwe HR++ isolatieruit besteld. Deze heeft hij later vakkundig gemonteerd. Weer een tevreden klant met een gratis flesje Glaspunt glascleaner!

Gebarsten glas in lood ruit vervangen

Meneer Wolters uit Harderwijk

Helaas is schade ontstaan aan deze glas in lood ruit van deze woning in Harderwijk. De bewoner heeft gekozen om totaal ander glas te laten plaatsen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op gelaagd inbraakvertragend glas. Ook is een folie aangebracht, zodat men niet direct naar binnen kan kijken. De voordeur heeft nu een totaal andere uitstraling!

Meer tevreden klanten zien?

-->