icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Harderwijk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Harderwijk, uw partner in glas

Als u glasschade heeft, hoeft dit niet alleen te betekenen dat u kapotte beglazing heeft. Wij denken ook aan kleinere elementen, zoals bijvoorbeeld een glasplaat van uw koelkast/gasfornuis, een glazen tafeltje of uw vitrinekast. Wat het ook is, Glaspunt Harderwijk kan u snel en efficiënt te hulp schieten. Onze specialisten snijden het glas precies op maat, of bestellen uw glas in de juiste samenstelling en afmeting. Gaat het wel om uw ruit, dan zullen wij, wanneer het glas niet op voorraad is, een noodruit plaatsen totdat er een nieuwe beschikbaar is.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Inkijk

Het is natuurlijk heel vervelend als mensen steeds bij u naar binnen kunnen kijken. Wij begrijpen dat u op uw privacy gesteld bent en deze inkijk zoveel mogelijk tegen wilt gaan, zonder dat het uw eigen zicht naar buiten belemmerd. Wij hebben gelukkig verschillende methodes om u hierbij te kunnen helpen.

Oplossingen

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gefigureerd glas. Dit houdt in dat dit glas is bedrukt met een motiefje, bobbeltjes, strepen, krassen of een ander soort patroon. U heeft wel keuze uit meer dan 100 soorten en kleuren. Het hangt natuurlijk af van het soort motief dat u kiest wat de inkijk zou kunnen beperken. Ook kan dit soort glas een isolerende functie hebben. Matglas is ook een optie. Het spreekt voor zich dat deze een matte uitstraling heeft. Deze soorten glas kunnen ook in dubbelglas worden verwerkt. 

Reflecterend glas

De meest bekende zal waarschijnlijk de doorkijkspiegel zijn, wat betekent dat u wel zicht heeft op de buitenwereld, maar andersom is dat niet mogelijk. Wilt u dat dit werkt, dan zal uw ruimte donkerder moeten zijn dan buiten. Hetzelfde geldt voor zonwerend glas. Dit soort glas heeft een reflecterend laagje, wat er ook voor zorgt dat naar binnen kijken lastiger zal worden.

Werkgebied

Glaspunt is actief in de hele provincie, van Harderwijk tot Winterswijk.

over Glaspunt Harderwijk

Soort werkzaamheden: Glas van deur tuinschuurtje vervangen.

Sterke punten website en service: "Alles goed opgeruimd."

over Glaspunt Harderwijk

Soort werkzaamheden: Stalramen vervangen

Sterke punten website en service: "Hele vriendelijke mensen die met plezier hun werk verrichten."