icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 520

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zeist


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bent u op zoek naar een glaszetter in Zeist? Bel direct

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Nieuwe ruit laten zetten in Zeist? Glaspunt staat voor u klaar

Als er een ruit kapot gaat, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Glaspunt Zeist begrijpt dit. Om deze reden is er na een simpel telefoontje naar Glaspunt al binnen een half uur een glaszetter bij u in Zeist aanwezig. Glaspunt werkt met glaszetters door heel Nederland dus er is altijd iemand bij u in de buurt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit en hebben glaszetters in dienst met jarenlange ervaring. Ook is Glaspunt Zeist altijd 24 uur per dag te bereiken. Bel direct!

Heeft u glas nodig in Zeist? 
Bel 030 20 80 520

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Driebergen

Soort werkzaamheden: volledige vervanging van 28 vierkante meter glas in alle vertrekken.

Sterke punten website en service: "Eindelijk temidden van de vele slecht scorende dienstverleners weer eens een leverancier tegengekomen die je verwachtingen overtreft: 100% bereikbaar zonder wachttijden, snel reagerend, meedenkend met de klant, uitstekende en menselijke vakmensen, goede nazorg. Complimenten. Ik ga jullie zeker aanbevelen. "

over Glaspunt Driebergen

Soort werkzaamheden: nieuw glas in schuifpui

Sterke punten website en service: "Ik heb al meerdere keren glaspunt over de vloer gehad voor meerdere klussen. Ook als het soms tegenviel blijven de mannen altijd positief en vriendelijk en leveren ze goed werk af. Heb ook een keertje meegemaakt dat er een garantiekwestie was. Was ook geen enkel probleem. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en raad Glaspunt al jaren aan aan anderen! "

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Glas van zijraam vervangen met ventilatierooster

Sterke punten website en service: "Zeer bekwame en sympatieke meneer.."


Veiligheidsglas

Als glas kapot gaat kan dit erg gevaarlijk zijn. Zeker met kinderen in de buurt zit een ongeluk in een klein hoekje. U kunt om deze reden kiezen voor veiligheidsglas. Wanneer dit kapot gaat, spat het uit een in kleine glaskorreltjes. Dit verkleint de kans op verwondingen. Glaspunt heeft verschillende soorten veiligheidsglas. Met vragen over veiligheidsglas kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Glaspunt Zeist.

Vraag Glaspunt Zeist om advies

De vakmannen van Glaspunt Zeist hebben jarenlange ervaring. Wij leiden al onze medewerkers op tot professionals. Al onze vakmannen zijn specialisten op het gebied van glas. Zij weten precies welk soort glas het beste bij uw situatie past. Voor advies kunt u ons altijd bellen, wij helpen u graag!

Gelukkige klanten

Breuk in enkel glas

B. Klomp uit Zeist

Meneer Klomp was zijn sleutel vergeten, hij zag als enige optie het raam doorbreken om de voordeur te kunnen openen. Daarom hebben onze monteurs de ruit vervangen met enkel glas. Enkel glas kan ter plekke op maat gesneden worden. Daardoor was de klus snel geklaard. 

Draadglas gebroken schuurdeur

Meneer Pol uit Zeist

Bij meneer Pol in Zeist is schade ontstaan aan de schuurdeur. Het type glas in deze deur was draadglas. Draadglas is enkel glas maar zorgt ervoor dat het glas niet uit elkaar valt wanneer hier een barst in komt. Dit is ook goed terug te zien op de foto. Draadglas en enkel glas hebben onze glaszetters altijd op de bus en kan vrijwel altijd direct ter plekke herstelt worden.

Lek glas vervangen

Meneer van Ooij uit Zeist

Helaas is deze ruit bij een woning in Zeist lekgeslagen. Naast dat dit er niet zo mooi uitziet, verminderd een lekke ruit ook de isolatiewaarde van de ruit. Daarom is het verstandig de ruit te vervangen. Onze glaszetter heeft de ruit vervangen voor een nieuwe dubbel glas ruit. 

Meer tevreden klanten zien?

-->