icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 015 20 30 014

Wij zijn open

Glaszetter Delft


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Delft nodig?

Glaspunt staat ook in Delft voor u klaar. Onzee glaszetter komt graag naar u toe om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen. We zijn in noodgevallen meestal binnen 30 minuten op locatie. Ondanks onze snelle levertijden kan het toch zijn dat we uw glas niet direct kunnen vervangen. In dat geval plaatsen we een noodvoorziening en bestellen snel uw gewenste glas. We laten u zeker niet met de glasschade zitten. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Glashandel met groot assortiment
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ga verkleuring van uw interieur tegen met glas!

U kent het wel, zet een foto in de vensterbank en na een tijdje begint deze flink te verkleuren. Maar wist u dat dit ook kan gebeuren met de rest van uw interieur? De UV straling van het zonlicht is de boosdoener hiervan. Glaspunt heeft speciaal glas die de verkleuring tegen gaat. Tussen het glas zit een speciale folie geperst die de UV straling tegenhoudt. Het zonwerend glas is letselveilig en tevens samen te stellen in dubbel of HR++ glas.

Glaszetter in Delft nodig?
 Bel 015 20 30 014

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: dubbelglas paneel stacaravan

Sterke punten website en service: "klantvriendelijk en duidelijk"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: aanbrengen isolatieglas

Sterke punten website en service: "Kundig en vriendelijk personeel"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: bovenlicht boven voordeur vervangen enkelglas 4 mm. dik 32x 86 cm met 159,26 euro wel erg duur!

Sterke punten website en service: "goed werk, maar duur."

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Glas plaatsen

Sterke punten website en service: "Ik vond de glaszetter een bijzonder vriendelijke man, hij werkte netjes en ruimde toen hij klaar was alles weer helemaal op."

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Glazen douchedeur

Sterke punten website en service: "We hebben een douchedeur besteld en hij is erg mooi geworden! Het is een lange deur tot aan het plafond met matte- en doorzichtige stukken. Prima verlopen."


Waarom Glaspunt Glashandel Delft?

Glaspunt staat voor service, kwaliteit en snelheid in de hele regio Haaglanden. En dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we alleen de meest vakkundige en ervaren glaszetters die we op pad sturen om u te komen helpen. We hebben een 24 uurs service wat inhoudt dat u ons altijd kunt bereiken; dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. We geven 15 jaar garantie op het glas en de montage om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw beglazing. Daarnaast profiteren we met onze glashandel van een ruim assortiment aan glas met alle soorten die u zich kunt bedenken. En dat alles met een zeer snelle levertijd! Wilt u glas afhalen, dan kunt u terecht op de Cyclotronweg 33-37 te Delft, belt u van te voren voor advies.