Auteur:

Glaszetter Leiden

In Leiden vervangt Glaspunt ieder jaar al meer dan 3000 ruiten.

Heeft u glasschade in Leiden? Bel dan direct met Glaspunt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Onze glaszetters in en rondom Leiden staan 24 uur per dag voor u klaar!

Wij willen naast onze goede kwaliteit- en prijsverhouding ons kenmerken door uitstekende service. Om deze reden hebben wij onze 24 uur service gedurende 7 dagen per week.

We doen zowel grote als kleine opdrachten. Schroom u niet om ons te bellen indien het glaswerk van uw vitrinekast kapot is gegaan, ook daar kunnen wij u uitstekend mee helpen. Naast het noodzakelijk vervangen van ramen en dergelijke in verband met bijvoorbeeld inbraak staan wij ook met ruim 40 glashandels in contact om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te bieden. Dus indien u graag figuurglas wilt hebben voor uw bedrijf of woning dan kunnen wij met ons netwerk u de beste kwaliteit bieden voor een voordelige prijs. Benieuwd naar dubbel glas prijzen

Dubbel glas bestellen of glasschade melden in Leiden? 
Bel 071 20 40 234

 

Beoordelingen:

C. van der Meer over Glaspunt Leiden:
Soort werkzaamheden: Noodruit na vernieling
"Snelheid en vriendelijkheid monteur."

 

W. Schrama over Glaspunt Leiden:
Soort werkzaamheden: glas van openslaande deur vervangen dubbelnieuw glas in uitzetraam enkel
"snel besteld en ingemeten"

 

Anika Hegeman over Glaspunt Leiderdorp:
Soort werkzaamheden: Herstel na schade
"Op de website stond binnen 3 kwartier kunnen we er zijn. Toen ik belde zou ik binnen een uur terug gebeld worden door een planner. Dit werd uiteindelijk ipv van rond 11.00 uur een uur of 16.00. Doe wat je zegt en laat anders weten als het niet lukt. De glaszetter was heel servicegericht en vakkundig."

 

Elize Mirck over Glaspunt Leiden:
Soort werkzaamheden: Vervangen van enkelglas voor dubbelglas
"Ik woon in een prachtig grachtenpand aan de Steenschuur. Naast de prachtige locatie in het centrum van Leiden en het huis zelf was er een puntje dat mij tegenviel. Het enkelglas dat in mijn huis zat bood niet genoeg isolatie en bovendien kon ik vanuit de woonkamer alles horen van buiten. Toen ik dubbel glas liet plaatsen was ik erg verrast met de ontzettend goede service die men biedt. Ze waren zeer snel en hebben absoluut hoogwaardig glaswerk bij ons geplaatst."

 

Maximilaan de Kruit over Glaspunt Leiden:
Soort werkzaamheden: Inbraak veilig glas plaatsen
"Nadat er in ons winkelpand is ingebroken wilden we de ramen per direct vervangen met sterker glas. Het pand bevindt zich wat verder uit het centrum en op die manier kunnen we het eventuele dieven minder makkelijk maken om in te breken. Om deze reden hebben wij voor het veiligheidsglas gekozen van Glaspunt. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van onze nieuwe ramen, maar daarnaast ook over de uitstekende service die Glaspunt biedt. Ik hoop niet dat het ooit nog nodig zal zijn, maar mochten de ramen ooit vervangen moeten worden dan is Glaspunt de eerste die ik bel!"

 

 

Onze bewerkingen en levertijden van het glaswerk

Indien u uw glaswerk wilt laten bewerken, bieden wij verschillende methoden aan. Zo kunnen we scherp afslijpen, rond polyslijpen, plat polyslijpen, facetslijpen, gaten boren, handgrepen slijpen, zandstralen, matteren en folie monteren.

Daarnaast snappen wij dat het voor u cruciaal is dat het glaswerk zo snel mogelijk geleverd moet worden. Naast onze gemiddelde levertijden is het ook mogelijk om tegen geringe meerkosten dubbelglas met spoed te leveren. Indien u dit wilt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor deze spoedbestelling.

Daarnaast bestaan onze gemiddelde levertijden uit 1 werkdag voor enkel- floatglas, draadglas, figuurglas standaard, gelaagd glas, 5 werkdagen voor gehard glas en 7 werkdagen voor dubbel glas standaard, dubbelglas HR ++. Voor het zonwerend- en gecoat dubbelglas moet u contact met ons opnemen, we hanteren hier variabele levertijden voor.

Glaszetter aan het woord

Jan, glaszetter: “Leiden is een prachtige oude stad met heel veel karakter. Ik heb bij vele van deze karakteristieke huizen in de afgelopen 18 jaar het enkel glas mogen vervangen. Door onze ervaring blijft de unieke en oude uitstraling van de stad behouden zodat we de komende 20 jaar nog net zoveel kunnen genieten van het stadsbeeld als nu. Ik ben blij dat ik hier deel van kan uitmaken.”

Wilt u uw ramen vervangen maar woont u niet in Leiden? Niet getreurd, ook in uw omgeving komen we langs! Bevindt u zich in Alphen aan den Rijn, Katwijk, Noordwijk, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten of Wassenaar dan bel ons dan direct en wij komen meteen bij u langs!

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Leiden
Bel 071 20 40 234

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Leiden
Bel 071 20 40 234

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 071 20 40 234 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie