icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 071 20 40 234

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Leiden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u glasschade in Leiden? Bel dan direct met Glaspunt!

In Leiden vervangt Glaspunt ieder jaar al meer dan 2900 ruiten.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Onze glaszetters in en rondom Leiden staan 24 uur per dag voor u klaar!

Wij willen naast onze goede kwaliteit- en prijsverhouding ons kenmerken door uitstekende service. Om deze reden hebben wij onze 24 uur service gedurende 7 dagen per week.

We doen zowel grote als kleine opdrachten. Schroom u niet om ons te bellen indien het glaswerk van uw vitrinekast kapot is gegaan, ook daar kunnen wij u uitstekend mee helpen. Naast het noodzakelijk vervangen van ramen en dergelijke in verband met bijvoorbeeld inbraak staan wij ook met ruim 40 glashandels in contact om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te bieden. Dus indien u graag figuurglas wilt hebben voor uw bedrijf of woning dan kunnen wij met ons netwerk u de beste kwaliteit bieden voor een voordelige prijs. Benieuwd naar dubbel glas prijzen

Dubbel glas bestellen of glasschade melden in Leiden? 
Bel 071 20 40 234


Beoordelingen:

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Gebroken ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Snel en netjes gewerkt. De glaszetter was vriendelijk en professioneel. Na afloop glascleaner ontvangen, deze werkt super we zijn er erg blij mee. Over het algemeen tevreden met de service van Glaspunt."

over Glaspunt Rijnsburg

Soort werkzaamheden: ruitvervanging woonkamer.

Sterke punten website en service: "De monteur belde een half uur voor de afgesproken tijd met de mededeling dat hij kwam."

over Glaspunt Oegstgeest

Soort werkzaamheden: Glas Dubbelglas in voordeur geplaatst

Sterke punten website en service: "Goed geplaatst en vrij snel. Aardige monteur"


Onze bewerkingen en levertijden van het glaswerk

Indien u uw glaswerk wilt laten bewerken, bieden wij verschillende methoden aan. Zo kunnen we scherp afslijpen, rond polyslijpen, plat polyslijpen, facetslijpen, gaten boren, handgrepen slijpen, zandstralen, matteren en folie monteren.

Daarnaast snappen wij dat het voor u cruciaal is dat het glaswerk zo snel mogelijk geleverd moet worden. Naast onze gemiddelde levertijden is het ook mogelijk om tegen geringe meerkosten dubbelglas met spoed te leveren. Indien u dit wilt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor deze spoedbestelling.

Daarnaast bestaan onze gemiddelde levertijden uit 1 werkdag voor enkel- floatglas, draadglas, figuurglas standaard, gelaagd glas, 5 werkdagen voor gehard glas en 7 werkdagen voor dubbel glas standaard, dubbelglas HR ++. Voor het zonwerend- en gecoat dubbelglas moet u contact met ons opnemen, we hanteren hier variabele levertijden voor.

Glaszetter aan het woord

Jan, glaszetter: “Leiden is een prachtige oude stad met heel veel karakter. Ik heb bij vele van deze karakteristieke huizen in de afgelopen 18 jaar het enkel glas mogen vervangen. Door onze ervaring blijft de unieke en oude uitstraling van de stad behouden zodat we de komende 20 jaar nog net zoveel kunnen genieten van het stadsbeeld als nu. Ik ben blij dat ik hier deel van kan uitmaken.”

Wilt u uw ramen vervangen maar woont u niet in Leiden? Niet getreurd, ook in uw omgeving komen we langs! Bevindt u zich in Alphen aan den Rijn, Katwijk, Noordwijk, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten of Wassenaar dan bel ons dan direct en wij komen meteen bij u langs!

Gelukkige klanten

Nieuw glas achterzijde woning

Meneer Florissen uit Leiden

In Leiden hebben twee van onze glaszetters een renovatieproject uitgevoerd. De achterzijde van deze woning had enkel glas in de kozijnen zitten. Onze glaszetters hebben nieuw HR++ isolatieglas geplaatst. Hierdoor stijgt de isolatiewaarde van de woning en verbeterd het wooncomfort.

Dubbel glas gebroken door hulpverlener

Arends uit Leiden

Nood breekt soms wet. Dit gold ook in dit geval waar een hulpverlener een raam moest breken om naar binnen te komen. Uiteraard kan dit achteraf gewoon hersteld worden. Onze glaszetters hebben de gebroken ruit vervangen en een nieuw dubbel glas geplaatst.

Draadglas garagedeur

De heer Vedder uit Leiden

Meneer was bezig in de garage en had de deur open laten staan. Een windvlaag blies de deur dicht en dit leidde tot een gebroken raam, er zat enkelglas in en is vervangen met een ruit van draadglas.

Meer tevreden klanten zien?

-->