icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.4 / 10
U kunt ons bellen op 055 20 14 713

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Apeldoorn


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Apeldoorn nodig? Wij helpen u graag.

Glaspunt Apeldoorn heeft de afgelopen 6 maanden in de Stedendriehoek al meer dan 2250 ramen vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas nodig of glasschade laten herstellen in Apeldoorn?

  • Bel 055 20 14 713
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn zijn vakmensen in het plaatsen van glas

Bent u in Apeldoorn of omgeving op zoek naar een glaszetter en heeft u haast? Geen probleem, we staan direct voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met het vervangen van uw glas. We hebben een ruim assortiment en staan tevens met meer dan 40 glashandels in contact om in al uw wensen te kunnen voorzien. De Nederlandse winters kunnen behoorlijk fris zijn. Om hoge stookkosten te voorkomen is dubbel glas essentieel. Een goede investering, u ziet het snel terug in een lagere energierekening. Daarnaast vermindert dubbel glas aanzienlijk de geluidsoverlast en neemt de waarde van uw woning toe. Zo kunt u in zowel de zomermaanden als de wintermaanden fijn vertoeven in een goed geïsoleerd huis zonder overlast van de omgeving. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Ruit in de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "De voordeur dicht laten vallen en daardoor een kapotte ruit. Gelukkig was de glaszetter binnen 30 minuten ter plaatsen en heeft direct het juiste glas teruggeplaatst. Top service!"

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Spiegel van schuifdeur kastenwand vervangen.

Sterke punten website en service: "Volgens afspraak hersteld. Goede communicatie. "

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Installatie dubbelglas

Sterke punten website en service: "Vlotte reacties. Goede prijs/kwaliteit. "

over Glaspunt APELDOORN

Soort werkzaamheden: Vervanging glas door ruitschade

Sterke punten website en service: "Ik ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Remon. Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid en de snelheid daarnaast zeer correct en vriendelijk geholpen."

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Vervangen voordeurglas

Sterke punten website en service: "Keurige mannen die snel de ruit hebben vervangen en alles zeer netjes hebben opgeruimd, tot de kleinste glasscherven aan toe. Super!"


Service in combinatie met kwaliteit

De glaszetters van Glaspunt vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te kunnen zijn met onze vakmensen. Elke dag gaan er ruiten kapot en voor onze klanten is het van cruciaal belang dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden hebben we dan ook onze 24-uurs service zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Met een kleine investering hebt u zo weer een veilig en prettige woning.

Glaszetter aan het woord

Karel, glaszetter in de omgeving Apeldoorn: “Afgelopen week hadden we een opdracht waar bij een winkelpand midden in de nacht maar liefst 4 ramen waren stuk geslagen. De eigenaar was zich een hoedje geschrokken, maar gelukkig konden we gelijk ter plaatse komen om de schade te herstellen. Zo was binnen een mum van tijd het winkelpand weer veilig en klaar voor gebruik.”


De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Beekbergen, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Twello, Vaassen, Voorst of Wenum-Wiesel? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

HR++ ruit geplaatst met compactkraan

Meneer van Schaijk uit Apeldoorn

Een thermische breuk was de reden om het dubbel glas in de schuifpui te vervangen. Echter konden onze glaszetters uit Apeldoorn deze HR++ isolatieruit niet naar boven tillen dus hebben ze de hulp ingeschakeld van een compactkraan. Het sjouwwerk werd de glaszetters bespaard, maar het vakkundig monteren moest nog wel even gedaan worden. En dat is tevens uitstekend gedaan.

Gebarsten ruit voordeur vervangen met Niagara figuurglas

Mevrouw van Aalst uit Apeldoorn

Bij een woning in Apeldoorn is er aanzienlijke glasschade ontstaan aan de voordeur. Onze ervaren glaszetter heeft gelijk een noodvoorziening getroffen en de ruit ingemeten. Deze wordt op maat besteld en daarna door de glaszetter vakkundig gemonteerd. Voor deze voordeur is gekozen voor figuurglas, van het soort Niagara. Dit glas is vernoemd naar de bekende waterval met een prachtig verticaal design.

Draadglas ruiten vervangen van fietsenstalling bedrijventerrein

Fizzionparc uit Apeldoorn

Draadglas is bij de meeste mensen wel bekend. Het wordt namelijk veel toegepast in afscheidingen en garage- en schuurdeuren.
Er zijn meerdere soorten draadglas te verkrijgen, zie assortiment draadglas
Wist u dat draadglas brandvertagend is?

 

Meer tevreden klanten zien?