icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10
U kunt ons bellen op 055 20 14 713

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Apeldoorn


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Apeldoorn nodig? Wij helpen u graag.

Glaspunt Apeldoorn heeft de afgelopen 6 maanden in de Stedendriehoek al meer dan 2250 ramen vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas nodig of glasschade laten herstellen in Apeldoorn?

  • Bel 055 20 14 713
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn zijn vakmensen in het plaatsen van glas

Bent u in Apeldoorn of omgeving op zoek naar een glaszetter en heeft u haast? Geen probleem, we staan direct voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met het vervangen van uw glas. We hebben een ruim assortiment en staan tevens met meer dan 40 glashandels in contact om in al uw wensen te kunnen voorzien. De Nederlandse winters kunnen behoorlijk fris zijn. Om hoge stookkosten te voorkomen is dubbel glas essentieel. Een goede investering, u ziet het snel terug in een lagere energierekening. Daarnaast vermindert dubbel glas aanzienlijk de geluidsoverlast en neemt de waarde van uw woning toe. Zo kunt u in zowel de zomermaanden als de wintermaanden fijn vertoeven in een goed geïsoleerd huis zonder overlast van de omgeving. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Lek glas in deur vervangen

Sterke punten website en service: "Sterke punten : doen wat ze beloven, monteren ook op zaterdag ( soms ) , minder sterke punten, en daar had ik heel heel veel last van : ze geven alleen aan op welke DAG ze komen en bellen pas een half uur van te voren. Zo kost het je een hele dag. Als ze beter zouden kunnen aangeven wanneer ze komen zou ik ze aanraden."

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Alles goed gedaan En keurig en netjes en schoon opgeruimd Geweldig "

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Ruit in de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "De voordeur dicht laten vallen en daardoor een kapotte ruit. Gelukkig was de glaszetter binnen 30 minuten ter plaatsen en heeft direct het juiste glas teruggeplaatst. Top service!"

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Spiegel van schuifdeur kastenwand vervangen.

Sterke punten website en service: "Volgens afspraak hersteld. Goede communicatie. "

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Installatie dubbelglas

Sterke punten website en service: "Vlotte reacties. Goede prijs/kwaliteit. "


Service in combinatie met kwaliteit

De glaszetters van Glaspunt vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te kunnen zijn met onze vakmensen. Elke dag gaan er ruiten kapot en voor onze klanten is het van cruciaal belang dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden hebben we dan ook onze 24-uurs service zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Met een kleine investering hebt u zo weer een veilig en prettige woning.

Glaszetter aan het woord

Karel, glaszetter in de omgeving Apeldoorn: “Afgelopen week hadden we een opdracht waar bij een winkelpand midden in de nacht maar liefst 4 ramen waren stuk geslagen. De eigenaar was zich een hoedje geschrokken, maar gelukkig konden we gelijk ter plaatse komen om de schade te herstellen. Zo was binnen een mum van tijd het winkelpand weer veilig en klaar voor gebruik.”


De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Beekbergen, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Twello, Vaassen, Voorst of Wenum-Wiesel? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

Ruit vernield winkel

Phancy Jewels en Watches uit apeldoorn

Vandalen hebben de ruit in de voordeur vernield bij Phancy Jewels en Watches in Apeldoorn. Deze wil je als winkeleigenaar natuurlijk zo snel mogelijk laten vervangen. Onze glaszetters hebben de ruit vervangen en volgens de norm een gelaagde ruit geplaatstDit glas beperkt het risico op letselschade. Extra veilig dus. De klant staat tevreden achter zijn nieuwe ruit. Duimpje omhoog voor de service van Glaspunt!

Hoog rendement glas geplaatst

Hoeven uit Apeldoorn

Bij mevrouw Hoeven uit Apeldoorn was helaas ingebroken, daardoor is deze ruit gebroken. Mevrouw wilde dit graag zo spoedig mogelijk herstellen. Daarom hebben de glaszetters de situatie eerst veilig hersteld door een noodvoorziening te plaatsen. Vervolgens is er een nieuwe HR++ ruit geplaatst. Deze ruit is zeer isolerend, hierdoor wordt de woning erg duurzaam.

Ruit stuk op eerste verdieping

Familie de Jonge uit Apeldoorn

Bij familie de Jonge in Apeldoorn is op de eerste verdieping een HR++ ruit stuk gegaan. Onze monteurs hebben de ruit eerst veiliggesteld door een noodvoorziening te plaatsen. Nadat de maten waren opgenomen kon een nieuwe op maat gemaakte ruit worden besteld. Om de ruit veilig te kunnen plaatsen is gebruik gemaakt van een kraan.

Gehard glas vervangen

Meneer Neuteboom Spijker uit Apeldoorn

In Apeldoorn is een hardglazen ruit kapot gegaan bij de entreehal van een appartementencomplex. Hierdoor is een onveilige situatie ontstaan. Daarom heeft onze glaszetter een noodvoorziening getroffen. De nieuwe, hardglazen ruit is even later geplaatst. Het enige wat nu nog rest is het opnieuw aanbrengen van het huisnummer op de ruit!

HR++ ruit geplaatst met compactkraan

Meneer van Schaijk uit Apeldoorn

Een thermische breuk was de reden om het dubbel glas in de schuifpui te vervangen. Echter konden onze glaszetters uit Apeldoorn deze HR++ isolatieruit niet naar boven tillen dus hebben ze de hulp ingeschakeld van een compactkraan. Het sjouwwerk werd de glaszetters bespaard, maar het vakkundig monteren moest nog wel even gedaan worden. En dat is tevens uitstekend gedaan.

Gebarsten ruit voordeur vervangen met Niagara figuurglas

Mevrouw van Aalst uit Apeldoorn

Bij een woning in Apeldoorn is er aanzienlijke glasschade ontstaan aan de voordeur. Onze ervaren glaszetter heeft gelijk een noodvoorziening getroffen en de ruit ingemeten. Deze wordt op maat besteld en daarna door de glaszetter vakkundig gemonteerd. Voor deze voordeur is gekozen voor figuurglas, van het soort Niagara. Dit glas is vernoemd naar de bekende waterval met een prachtig verticaal design.

Draadglas ruiten vervangen van fietsenstalling bedrijventerrein

Fizzionparc uit Apeldoorn

Draadglas is bij de meeste mensen wel bekend. Het wordt namelijk veel toegepast in afscheidingen en garage- en schuurdeuren.
Er zijn meerdere soorten draadglas te verkrijgen, zie assortiment draadglas
Wist u dat draadglas brandvertagend is?

 

Meer tevreden klanten zien?